Suspect de crimă în serie în Caracal: Rămăşiţe umane găsite în locuinţa unui mecanic, percheziţionată după dispariţia a 2 adolescente care au făcut autostopul | GALERIE FOTO

Două fete dispărute din Caracal. Rămăşiţe umane au fost găsite în locuinţa unui mecanic auto din Caracal, percheziţionată vineri după dispariţia a două adolescente, la interval de câteva luni. Rămăşiţele sunt trimise la expertiză.

18182 afișări
Imaginea articolului Suspect de crimă în serie în Caracal: Rămăşiţe umane găsite în locuinţa unui mecanic, percheziţionată după dispariţia a 2 adolescente care au făcut autostopul | GALERIE FOTO

Posibil CRIMINAL în serie în Caracal: Rămăşiţe umane găsite în locuinţa unui mecanic, percheziţionată după dispariţia a 2 adolescente care au făcut autostopul/ Prima imagine cu suspectul | FOTO

Două fete dispărute din Caracal. Ar fi fost găsite rămăşiţe umane în locuinţa unui mecanic auto

 

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că în locuinţa unui mecanic auto din Caracal au fost găsite, în urma percheziţiilor, rămăşiţe umane.

Rămăşiţele sunt trimise la expertiză medicală.

Percheziţiile la locuinţa mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină. Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac, vineri, trei percheziţii în Caracal, în cazul unei fete date dispărute.

„Cercetările se fac pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de liberate. Mama fetei ne-a anunţat joi dispariţia, a spus că nu s-a mai întors acasă”, au spus sursele citate.

 

Surse din rândul anchetatorilor au menţionat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei.

La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în urma percheziţiilor, în funcţie de ce se va găsi, dosarul va fi declinat sau nu.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanţii IGPR.

Pe Facebook circulă informaţia potrivit căreia la una dintre adresele percheziţionate s-ar fi găsit corpurile celor două adolescente.

PRIMA IMAGINE cu posibilul criminal în serie din Caracal

Mai jos puteţi vedea prima imagine cu posibilul criminal în serie din Caracal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici