Predoiu, după discuţiile cu Nuland: România este pe drumul bun graţie reformării Justiţiei

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că din discuţiile cu Victoria Nuland, asistent al secretarului de stat al SUA, s-a putut trage concluzia că România este în prezent pe un ”drum bun, graţie reformelor din justiţie, noilor coduri şi luptei anticorupţie”.

341 afișări
Imaginea articolului Predoiu, după discuţiile cu Nuland: România este pe drumul bun graţie reformării Justiţiei

Cătălin Predoiu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Orice evoluţie pozitivă va depinde în continuare de păstrarea acestor progrese şi continuarea consolidării Justiţiei. Aceasta înseamnă implicit şi un sprijin major al guvernului pentru echipa logistică a sistemului judiciar”, a mai spus, pentru MEDIAFAX, Predoiu, adăugând că ”investiţiile în economie vor veni pe fondul consolidării încrederii în aplicarea legii şi în noi politici guvernamentale bazate pe o altă viziune decât cea a guvernului Ponta, care a eşuat în pomeni electorale, planuri nerealizabile şi corupţie”.

Nuland, aflată în vizită oficială în România, s-a întâlnit miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, ministrul de Externe Bogdan Aurescu, preşedinţii celor două Camere şi lideri ai partidelor parlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici