Preşedintele a semnat decretul: Bani mai mulţi pentru copiii defavorizaţi

  • De la 1 ianuarie 2021 creşte ajutorul lunar pentru fiecare copil dintr-o familie defavorizată
  • Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de promulgare a legii privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate
  • Se măreşte astfel ajutorul lunar de la 50 la 100 de lei
296 afișări
Imaginea articolului Preşedintele a semnat decretul: Bani mai mulţi pentru copiii defavorizaţi

Sursa: Profimedia

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul pentru promulgarea Legii privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate. Se dublează aşadar stimulentul financiar acordat copiilor defavorizaţi care merg la grădiniţă sau la creşă.

Se măreşte astfel ajutorul lunar de la 50 la 100 de lei. Condiţia este ca cel mic să fie înscris la grădiniţă. Ajutorul lunar se va dubla de la 1 ianuarie 2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici