Primar de comună îndrăgostit de fondurile europene. „Nu depinzi de niciun puşcăriaş ajuns premier”

  • Primarul USR al comunei Smârdan din Galaţi, Silviu Zinica, critică modalitatea de alocare a banilor de la Guvern.
  • El afirmă că nu are nevoie de „firmiturile” de la Executiv, întrucât „iubeşte” fondurile europene, acestea oferindu-i libertatea de a nu depinde de vreun „puşcăriaş” ajuns premier.
10577 afișări
Imaginea articolului Primar de comună îndrăgostit de fondurile europene. „Nu depinzi de niciun puşcăriaş ajuns premier”

Silviu Zinică Sursafoto: Facebook

„Subliniez din start că postarea aceasta nu are menirea de a mă ajuta să mă plâng şi că bugetul comunei Smârdan nu are nevoie de <bunăvoinţa> unui prim-ministru despre care serviciile noastre secrete au uitat să ne spună că a condus rupt de beat o maşină în America. (...) Ironia sorţii face ca acum aproape un an comuna Smârdan să fi primit la rectificare mirobolanta sumă de 10.000 de lei, acum, slavă Domnului, nu am primit nimic. Cât voi fi eu aici această comună nu se va îndoi pentru firimituri, căci pentru un buget local astfel de sume reprezintă firimituri şi dacă va fi nevoie vom face chete locale, numai să nu ajungem să depindem de politicieni atât de depravaţi încât cred că România şi românii pot fi cumpăraţi pe persoană fizică”, scrie pe Facebook Silviu Zinică.

El spune că, din fonduri europenea reuşit să atragă o sumă de 80 de ori mai mare.

„De asta iubesc eu fondurile europene, fiindcă nu depinzi de niciun puşcăriaş ajuns prim-ministru ca să îţi dezvolţi comunitatea. Domnule prim-ministru demis Florin Cîţu o să fiu concis, sunteţi cel mai penibil politician ajuns într-o astfel de demnitate iar astăzi v-aţi dat singur măsura şi valoarea acţiunilor dumneavoastră. Un libertarian reşapat care confundă bugetul României cu fondurile speculative, un liberal sh care crede că guvernează peste nevoile acestei ţări ca peste banii de şpriţ pe care i-a moştenit de acasă, un slugoi cotrocenist care crede că românii se împart în susţinători ai echipei cîţştigătoare şi români ce merită să sufere pentru orgoliul stupid cu care natura a avut proasta inspiraţie să vă înzestreze! Pentru prima oară, domnule prim-ministru Cîţu, aţi reuşit să vă plătiţi datoriile. Nu cele din America căci ştim amândoi că ţeparii nu au niciodată regrete, ci datoriile politice şi din păcate nu aţi reuşit să demonstraţi nimic altceva decât că sunteţi un Superman supermic”, adaugă edilul.

El îl critică şi pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Domnule preşedinte Klaus Iohannis pentru dumneavoastră nu am decât un singur mesaj:Trist dar adevărat, am plătit acum 6 ani un tun din oţel nemţesc şi ne-a fost livrat zilele acestea un dulap făcut din surcele de lemn defrişat ilegal, undeva mai sus de Suceava. A fost nevoie de doar câteva luni de guvernare alături de USR ca masca sub care v-aţi fofilat atâţia ani să cadă dizgraţios.Ne-aţi trimis la golf ca să uităm de foame, aţi girat needucarea României, nu aţi avut în minte decât cum să controlaţi prin servicii România, v-aţi bătut joc de toate reformele dorite de poporul român iar astăzi, prin păpuşa dumneavoastră, ne-aţi arătat cât de preşedinte sunteţi pentru toţi românii. (...) Dacă se ajunge la procedura de suspendare, mărturisesc sincer că voi vota cu două mâini, dumneavoastră şi toţi pensaţii dumneavoastră trebuie să plecaţi acasă căci sunteţi un cancer la fel de mare precum cancerele mai vechi ale acestei ţări... Noapte bună, România! Te iubesc...”, încheie Zinică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
iohannis,
zinică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici