PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

Vineri, vremea va fi predominant închisă. Ziua se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare în nordul ţării şi mai ales ploaie şi lapoviţă în vest. Spre seară şi noaptea va ninge slab în centru şi nord-est, iar în regiunile sud-vestice şi izolat în cele sudice vor fi mai ales ploi. Vântul se va intensifica începând din orele serii în special în estul şi sud-estul teritoriului.

482 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri (Imagine:Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime, în scădere în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse în general între -1 şi 9 grade, iar cele minime se vor situa între -9 şi 3 grade. Va mai fi ceaţă, cu precădere în sudul şi sud-estul teritoriului, pe arii restrânse persistentă, posibil asociată şi cu burniţă.

LA BUCUREŞTI:  Vremea va fi închisă şi mai ales în prima parte a zilei va fi ceaţă şi posibil burniţă. Vântul se va intensifica în cursul nopţii. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

LA MUNTE: Vremea va fi predominant închisă. Se vor semnala precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare, la început în nordul Carpaţilor Orientali şi în Carpaţii Occidentali, apoi şi în restul zonelor montane. Vântul va sufla slab şi moderat ziua, dar se va intensifica treptat începând din orele serii îndeosebi în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă. Temperatura aerului va fi în scădere la valorile nocturne.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici