PROGRAMUL VACANŢE LA ŢARĂ: Ce preţuri au sejururile

Turiştii care se vor caza la pensiuni în perioada 23 martie-13 iunie prin programul "Vacanţe la ţară", derulat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), vor avea tarife speciale de cazare.

1228 afișări
Imaginea articolului PROGRAMUL VACANŢE LA ŢARĂ: Ce preţuri au sejururile

PROGRAMUL VACANŢE LA ŢARĂ: Ce preţuri au sejururile (Imagine: Robert Ionescu/Mediafax Foto)

Programul se desfăşoară în perioada 23 martie - 13 iunie 2014, exceptând Paştele şi 1 Mai.

La o pensiune de două margarete, tariful pentru cinci nopţi de cazare este de 150 lei de persoană, la pensiuni de 3 şi 4 margarete, 195 lei/persoană, iar la de 5 margarete, 250 lei/persoană.

În tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în cameră dublă, începând de duminica şi până vineri. Fiecare pensiune participantă la program va oferi "din partea casei" micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre ANAT şi prin filialele ANTREC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici