Proiect de 37 milioane euro pentru reparaţii şi întreţinerea străzilor şi parcărilor din Craiova

Primăria Craiova vrea să contracteze lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi, alei, trotuare şi parcări în oraş printr-un acord-cadru cu o valoare estimată la 167,4 milioane lei (37,1 milioane euro), inclusiv TVA.

394 afișări
Imaginea articolului Proiect de 37 milioane euro pentru reparaţii şi întreţinerea străzilor şi parcărilor din Craiova

Proiect de 37 milioane euro pentru reparaţii şi întreţinerea străzilor şi parcărilor din Craiova (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Acordul va avea o durată de patru ani, iar lucrările vor fi finanţate de la bugetul local, potrivit unui anunţ al primăriei.

Lucrările vor fi atribuite prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 10 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici