Protestatarii care au aruncat cu vopsea pe scările Ministerului Justiţiei, cercetaţi pentru distrugere

Protestatarii care au aruncat, luni. cu vopsea pe scările Ministerului Justiţiei sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, anunţă Poliţia Capitalei.

1020 afișări
Imaginea articolului Protestatarii care au aruncat cu vopsea pe scările Ministerului Justiţiei, cercetaţi pentru distrugere

Protestatarii ce au aruncat cu vopsea pe scările Ministerului Justiţiei, cercetaţi pentru distrugere

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au transmis că face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

"A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere. Au fost audiaţi martori, precum şi persoanele implicate. Urmează a fi sesizată unitatea de parchet competentă material şi teritorial", precizează Poliţia Capitalei.

Manifestanţii Mihai Cristian Dide şi Sandu Matei au fost ridicaţi şi duşi la o secţie de Poliţie luni, după un protest la Ministerul Justiţiei, pe treptele instituţiei fiind aruncată vopsea de culoare roşie şi cuţite, ca reacţie la crima de la Mediaş, unde un tânăr de 25 de ani a fost ucis de un fost deţinut eliberat în urma recursului compensatoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici