PSD: Este o bătaie de joc de neimaginat. Testaţi pentru şcoli deschise în permanenţă

  • Social-democraţii reacţionează la anunţul ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, care a spus că elevii din Bucureşti ar putea merge de miercuri la şcoală.
  • Rata de infectare în Bucureşti a ajuns luni la 0.94 la mia de locuitori, plasând Capitala în scernariul verde.
361 afișări
Imaginea articolului PSD: Este o bătaie de joc de neimaginat. Testaţi pentru şcoli deschise în permanenţă

PSD: Este o bătaie de joc de neimaginat. Testaţi pentru şcoli deschise în permanenţă

Social-democraţii reacţionează la anunţul ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, potrivit căruia elevii din Capitală ar putea merge de miercuri la şcoală: „Este o bătaie de joc de neimaginat. Testaţi pentru şcoli deschise în permanenţă”.

„L-am auzit şi vineri, dar şi duminică la prânz pe ministrul Sorin Cîmpeanu că ziua de vineri va rămâne ziua de referinţă pentru închiderea sau redeschiderea şcolilor. Toţi părinţii îşi fac planuri pentru următoarea săptămînă, în funcţie de aceste anunţuri. Pe seară însă, duminică seara, dl. ministru a întors totul pe dos, anunţând că deciziile se iau de pe o zi pe alta. Acum ne spune că e posibil ca şcoala să înceapă miercuri. Ce să mai înţeleagă părinţii, ce să mai înţeleagă profesorii? Înainte de a lua o astfel de hotărâre pe genunghi, gândiţi-vă la părinţii care află de pe o zi pe alta dacă-şi duc copii la cşoală sau nu”, spune Laura Georgescu.

Senatoarea PSD spune că situaţia este confuză şi în rândul profesorilor.

„Este o bătaie de joc de neimaginat. Ajunge. Opriţi-vă cu aceste decizii aberante care distrug sistemul de învăţământ românesc. Învăţământul online funcţionează doar pe termen scurt, în niciun caz aşa cum l-aţi aplicat voi în ultimul an de zile. Terminaţi cu această prostie cu rata de 1 la mie sau alţi indicatori pe care îi scoateţi sau îi ascundeţi în joben. Lasaţi copiii să meargă la şcioală. Testaţi pentru a ţine şcolile deschise indiferent de rata de incidenţă. Nu mai pedepsiţi copiii. Testaţi pentru şcoli deschise în permanenţă”, conchide Georgescu.

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu susţine că este posibil ca de miercuri elevii să poată merge la şcoală în Bucureşti, indiferent de clasă, dacă aceasta va fi decizia Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Potrivit datelor oficiale, rata de infectare în Bucureşti a ajuns luni la 0.94 la mia de locuitori şi plasează Capitala în scernariul verde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici