PSD: Wow! Bode a găsit marea soluţie, drum forestier pe la Azuga. Aşa rămâne România de căruţă!

PSD a criticat, miercuri, ideea ministrului Transporturilor, Lucian Bode, care a propus ca soluţie pentru decongestionarea traficului pe Valea Prahovei folosirea unui drum forestier din zona Azuga. PSD transmite că astfel poate fi folosită căruţa, "cel mai ecologic mijloc de transport".

1052 afișări
Imaginea articolului PSD: Wow! Bode a găsit marea soluţie, drum forestier pe la Azuga. Aşa rămâne România de căruţă!

PSD: Wow! Bode a găsit marea soluţie, drum forestier pe la Azuga. Aşa rămâne România de căruţă!

"Soluţia PNL pentru infrastructură: în loc de autostrăzi, drumuri forestiere! După ce Guvernul PNL a anulat toate procedurile parcurse de #PSD pentru Autostrada Comarnic-Braşov, a cărei construcţie trebuia să înceapă în acest an, ministrul liberal Bode de la Transporturi a găsit marea soluţie pentru descongestionarea traficului auto de pe Valea Prahovei: un drum forestier pe la Azuga! Wow! Şi uite aşa rămâne România de căruţă! Dar nu e totul pierdut: căruţa e cel mai ecologic mijloc de transport. Rezolvă aşadar atât problemele de trafic, cât şi pe ce cele de mediu şi poluare! Că taxa de mediu o pun după anticipate...", arată un mesaj transmis, miercuri, de Partidul Social Democrat.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a propus, marţi, mai multe soluţii pentru reducerea blocajelor de pe Valea Prahovei până la finalizarea autostrăzii Comarnic - Braşov. Printre acestea se numără folosirea unui drum forestier în zona Azuga, reabilitarea unui drum judeţean din zona Câmpina-Valea Doftanei şi un drum paralel la Sinaia, care ar trebui reabilitat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici