Raluca Turcan: Decizia în cazul Năstase, un semnal de funcţionare a justiţiei

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că decizia instanţei în cazul lui Adrian Năstase "este un semnal de funcţionare a justiţiei".

135 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Decizia în cazul Năstase, un semnal de funcţionare a justiţiei

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Ca om politic nu cred că trebuie să-mi dau cu părerea despre decizia instanţei. Este un semnal de funcţionare a justiţiei", a precizat Raluca Turcan.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici