Video Răspunsul lui Tudorel Toader pentru ABSENŢA sa de la şedinţa CSM

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a evitat să precizeze, miercuri, de ce nu a participat la plenul CSM unde s-a ales noua conducere a Consiliului şi unde a fost prezent preşedintele Klaus Iohannis, declarând că la ora 14.00 trebuie să fie în Parlament.

1358 afișări

"La orele 14.00, trebuie să fiu în Parlament. Asta voi face. Bună ziua", a spus Tudorel Toader, la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii, fiind întrebat de jurnalişti de ce nu a participat la prima parte a şedinţei plenului, unde a fost stabilită noua conducere şi la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Justiţiei a ajuns la sediul CSM după ce şeful statului a plecat.

De altfel, preşedintele Klaus Iohannis a ironizat, miercuri, absenţa lui Tudorel Toader de la şedinţa plenului CSM unde s-a decis noua conducere, precizând că ministrul Justiţiei "înţeleg că are altă treabă decât să ne onoreze bilanţul". "Ministrul Justiţiei înţeleg că are altă treabă decât să ne onoreze bilanţul, principalul promotor al acestor proiecte (de modificare a legilor justiţiei -n.r.) este membru de drept al CSM şi are obligaţia să fie cel dintâi care respectă aceste principii", a spus şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici