Video Greşeala care i-a fost fatală lui Răzvan Ciobanu. Noi imagini de la faţa locului | VIDEO

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Surse din anchetă au arătat că designerul nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

14381 afișări

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă după ce creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în accident rutier.

Surse din anchetă au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

De altfel, din cauza impactului şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului.

Designerul a murit pe loc.

Acesta era singur în maşină în momentul impactului, iar trupul său a fost găsit de un localnic, în jurul orei 7, luni dimineaţa.

Razvan Ciobanu a condus un kilometru în afara drumului 

Primele cercetări arată că maşina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe un drum de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu, a declarat, luni, că accidentul rutier în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a produs pe DJ 226, la intrarea în localitatea Săcele, dinspre oraşul Năvodari.

„Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus Munteanu.

Anchetatori au verificat locul producerii accidentului, dar şi interiorul maşinii şi toate au relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, şoferul, Răzvan Ciobanu, se afla singur în autoturism.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au adăugat că se va face necropsia, dar va fi expertizată tehnic şi maşina condusă de Răzvan Ciobanu.

„Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condiţiile tehnice în care s-a produs accidentul şi va oferi informaţii suplimentare privind dinamica accidentului”, a mai spus Munteanu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa arată că este exclusă variante unei sinucideri a designerului.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici