REACŢIE dură a lui Şerban Nicolae faţă de numărul 2 în CE: Te-ai acoperit de ruşine. Demisionează!/ Senatorul PSD îl acuză că nu are nici decenţă, nici bun-simţ

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a afirmat că declaraţiile prim-vicepreşedintelui CE, Frans Timmermans făcute luni în Comisia LIBE "au umplut paharul răbdării". Astfel, social-democrat îi cere oficialului european să îşi dea de urgenţă demisia din funcţie.

4205 afișări
Imaginea articolului REACŢIE dură a lui Şerban Nicolae faţă de numărul 2 în CE: Te-ai acoperit de ruşine. Demisionează!/ Senatorul PSD îl acuză că nu are nici decenţă, nici bun-simţ

REACŢIE dură a lui Şerban Nicolae (PSD) faţă de numărul 2 din Comisia Europeană: Te-ai acoperit deja de ruşine. Demisionează, Frans Timmermans! Urgent!

Nu în ultimul rând, Şerban Nicolae, se întreabă de unde există atâta infatuare şi dispret la un socialist.

"Totuşi, de unde atâta infatuare, atâta aroganţă şi dispreţ la un socialist? Acum înţeleg de ce în ţara ta, partidul tău (Partidul Muncii) nu obţine nici 6% din voturile cetăţenilor. Ei te cunosc mai bine decât te cunosc concetăţenii mei. Te-ai acoperit deja de ruşine. Demisionează, Frans Timmermans! Urgent!", conchide social-democratul.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a criticat, luni, în timpul dezbaterii din Comisia LIBE privind situaţia din România, modificarea legilor Justiţiei, afirmând că CE nu va ezita să aducă "în faţa instanţei guvernul român dacă regulile sunt încălcate".

Oficialul european a mai declarat că protestatarii din 10 august nu pot fi definiţi ca fiind "huligani", din imaginile vizionate în acea perioadă reieşind că aceştia au fost paşnici. Timmermans a precizat că anterior că a privit şocat când protestatarii au fost bătuţi atunci în Piaţa Victoriei.

Pe 3 octombrie, Parlamentul European va avea o dezbatere asupra protestelor violente din 10 august, la care este invitat să participe şi premierul Viorica Dăncilă.

Parlamentul European urmează să adopte, în prima săptămână a lunii noiembrie, o rezoluţie privind statul de drept în România, a declarat europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, pentru MEDIAFAX.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici