Record de 1 mai. Poliţia Capitalei a deschis 18 dosare penale pentru persoanele care au folosit adeverinţe false

  • Poliţia Capitalei a deschis, vineri, 18 dosare penale pentru fals şi uz de fals sub semnătură privată
  • Potrivit Poliţiei Capitalei, oamenii au prezentat adeverinţe de angajator
  • După verificări, poliţiştii au depistat că persoanele respective contractele de muncă suspendate sau nu au fost niciodată angajaţi
759 afișări
Imaginea articolului Record de 1 mai. Poliţia Capitalei a deschis 18 dosare penale pentru persoanele care au folosit adeverinţe false

Record. Poliţia Capitalei a deschis 18 dosare penale pentru persoanele care au folosit adeverinţe false

18 bucureşteni au vrut să circule nestingheriţi de 1 Mai, însă au fost prinşi de poliţişti. În cursul zilei de vineri, Poliţia Capitalei a întocmit 18 dosare penale pentru fals şi uz de fals sub semnătură privată.

Cei 18 au prezentat poliţiştilor adeverinţe de angajator şi, după verificări, fie s-a stabilit că aveau contractele de muncă suspendate, fie nu au fost niciodată angajaţi ai societăţilor respective.

Procurorii au preluat cercetările şi urmează să fie stabilit modul în care persoanele respective au intrat în posesia adeverinţelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici