Rectificare bugetară la Primăria Capitalei. Se taie din finanţare la „Risc seismic” şi din alte zone vulnerabile. Domeniile unde va creşte bugetul

Primăria Capitalei face o nouă rectificare bugetară, potrivit unui proiect CGMB votat joi. O diminuare importantă urmează la capitolul „Risc seismic”, de 34 de milioane de lei, în timp ce bugetul la „Cultură, recreere şi religie” creşte cu 7,6 milioane.

1402 afișări
Imaginea articolului Rectificare bugetară la Primăria Capitalei. Se taie din finanţare la „Risc seismic” şi din alte zone vulnerabile. Domeniile unde va creşte bugetul

Rectificare bugetară la Primăria Capitalei. Se taie din finanţare la „Risc seismic” şi la alte domeniile vulerabile. Domeniile unde va creşte bugetul

Potrivit proiectului de rectificare bugetară, aprobat joi, de la „Învăţământ” se vor tăia 4,3 milioane de lei, în timp ce la capitolul „Cultură recreere şi religie”, bugetul ar urma să crească cu 7,6 milioane de lei, de la 687 de milioane la 694 milioane.

Una dintre cele mai mari diminuări este prevăzută pentru Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, de unde se vor reduce 33,9 milioane lei.

Pe de altă parte, se vor aloca bani în plus pentru subvenţiile de transport în comun (100 de milioane de lei), iar 8 milioane de lei în plus vor merge la Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement.

De asemenea, va scădea şi bugetul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) cu 38 de milioane de lei.

Potrivit referatului de specialitate, aceste modificări sunt solicitate de diferite instituţii ale Primăriei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici