Restricţii de circulaţie pe Autostrada Deva-Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii

  • Circulaţia pe Autostrada Deva - Sibiu va fi restricţionată sâmbătă, până la ora 15:00.
  • Măsura a fost luată pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii.
  • Restricţiile sunt impuse în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu.
194 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Autostrada Deva-Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Deva-Sibiu, din cauza unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, restricţiile sunt impuse pe Autostrada A1 pe sensul Deva – Sibiu, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, între kilometrii 269+900 metri - 270, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu.

Măsura a fost luată pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare.

Şoferii sunt sfătuiţi să sporească atenţia în conducere, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei, semnalizând intenţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici