Restricţii de circulaţie pe Prelungirea Ghencea până la sfârşitul lunii noiembrie

Circulaţia rutieră pe Bulevardul Prelungirea Ghencea va fi închisă începând de vineri şi până la sfârşitul lunii noiembrie, între orele 23.00 şi 5.00, din cauza unor lucrări la carosabil.

4 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Prelungirea Ghencea până la sfârşitul lunii noiembrie

Restricţii de circulaţie pe Prelungirea Ghencea până la sfârşitul lunii noiembrie

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, în perioada 23-30 noiembrie, între orele 23.00 şi 5.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe Bulevardul Prelungirea Ghencea, între strada Valea Oltului şi Şoseaua de Centură a Capitalei, din cauza efectuării unor reparaţii la partea carosabilă.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite această zonă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici