Reuniuni de consum de droguri într-o casă din Dâmboviţa. Trei persoane, printre care fostul şef al DIPI, implicate / Gelu Oltean a fost arestat preventiv

Trei persoane acuzate că organizau într-o casă din Dâmboviţa întâlniri de consum de droguri de mare risc au fost reţinute de procurorii DIICOT Braşov.

9942 afișări
Imaginea articolului Reuniuni de consum de droguri într-o casă din Dâmboviţa. Trei persoane, printre care fostul şef al DIPI, implicate / Gelu Oltean a fost arestat preventiv

Reuniuni de consum de droguri într-o casă din Dâmboviţa. Trei persoane, reţinute, printre care şi fostul şef DIPI / Gelu Oltean, arestat preventiv

Cele trei persoane reţinute sunt cercetate într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, au anunţat procurorii braşoveni.

Potrivit acestora, persoanele reţinute organizau întâlniri pentru consum de droguri în judeţul Dâmboviţa. „Aceştia organizau într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca”, au mai anunţat procurorii braşoveni.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că printre persoanele reţinute de procurori se află şi Gelu Oltean, fost şef al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), actualmente DGPI, din Ministerul Afacerilor Interne. De asemenea, au mai fost reţinuţi concubina lui Oltean şi un cetăţean britanic.

Gelu Oltean, fost şef DIPI, arestat preventiv în dosarul de trafic de droguri

Gelu Oltean, concubina sa şi un cetăţean britanic au fost arestaţi pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Braşov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni pentru consum de droguri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici