Şapte români de pe nava Diamond Princess au fost băgaţi în carantină lângă Tokyo

  • Şapte din cei nouă români aflaţi pe nava Diamond Princess au fost debarcaţi şi transferaţi într-un spaţiu de lângă Tokyo
  • Cei 7 români se simt bine, însă vor sta 14 zile în carantină
  • Doi români au rămas pe navă, deoarece prezenţa lor e esenţială, însă starea lor de sănătate este bună
454 afișări
Imaginea articolului Şapte români de pe nava Diamond Princess au fost băgaţi în carantină lângă Tokyo

Majoritatea românilor de pe nava Diamond Princess, băgaţi în carantină lângă Tokyo. Doi au rămas pe vas

Şapte din cei nouă români aflaţi pe nava Diamond Princess au fost debarcaţi şi transferaţi într-un spaţiu de lângă Tokyo, ei urmând să stea în carantină 14 zile, chiar dacă se simt bine, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 

„Şapte din cei nouă cetăţeni români, membri ai echipajului navei de croazieră Diamond Princess, au fost debarcaţi şi transferaţi într-o facilitate specială în localitatea Wako, prefectura Saitama, în apropierea oraşului Tokyo. Starea lor de sănătate este bună. Aceştia au fost testaţi pentru infecţia cu COVID-19, rezultatele analizelor fiind negative”, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Ca măsură de prevenţie suplimentară, aceştia vor fi supuşi unei noi perioade de carantină de 14 zile.

Pe de altă parte, doi cetăţeni români au rămas pe navă, ca parte a echipajului esenţial necesar pentru mentenanţa vasului. Starea lor de sănătate este bună.

„Cu privire la cei doi cetăţeni români infectaţi cu COVID-19 şi spitalizaţi în Japonia, MAE precizează că starea lor de sănătate este în continuare bună”, menţionează sursa citată.

Cei şase cetăţeni români care au revenit în România în data de 22 februarie, aceştia sunt în carantină, monitorizaţi în permanenţă, iar starea lor de sănătate este bună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici