Video Un mort şi mai mulţi răniţi, după ce o maşină condusă de un minor a intrat într-un grup de oameni / VIDEO

O femeie a murit în urma accidentului produs, vineri, de un tânăr de 16 ani, care a pierdut controlul maşinii şi a intrat în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar. Adolescentul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp de poliţişti.

12187 afișări

UPDATE: Cadrele medicale de la Ambulanţa Constanţa au fost solicitate să intervină, vineri, la accidentul produs în oraşul Medgidia, după ce un autoturism scăpat de sub control a intrat în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar şi apoi a pătruns într-o curte.

La faţa locului, medicii au găsit două femei în stare de inconştienţă. Potrivit medicilor de la Ambulanţă, una dintre victime a murit la Spitalul Municipal din Medgidia, unde a fost transportată după efectuarea manevrelor de resuscitare. Cea de-a doua femeie rănită a fost transferată, după resuscitare, la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Ulterior, la unitatea sanitară din Medgidia au mai ajuns o altă femeie şi doi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, cu diverse traumatisme şi leziuni. După ce a primit îngrijiri medicale, unul dintre copii a părăsit spitalul fără încuviinţarea medicilor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, accidentul a fost provocat de un adolescent de 16 ani care a fugit de la locul faptei, dar a fost identificat în scurt timp de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, accidentul s-a produs vineri în localitatea Medgidia. Potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, la volanul maşinii s-ar fi aflat un minor, care ar pierdut controlul direcţiei şi a intrat în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite.

„În urma accidentului de la Medgidia au rezultat şase victime, dintre care una a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul, două sunt în comă la Spitalul Medgidia şi alte trei victime au fost accidentate uşor”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici