Un activist din Buzău a fost agresat pe stradă, de faţă cu poliţia: trei bărbaţi au fost reţinuţi, poliţişti verificaţi

  • Potrivit Poliţiei Buzău, agresiunea în trafic a avut loc sâmbătă.
  • Trei bărbaţi au fost reţinuţi, duminică, de poliţiştii din Buzău, după ce au agresat, în trafic, un alt bărbat.
4128 afișări
Imaginea articolului Un activist din Buzău a fost agresat pe stradă, de faţă cu poliţia: trei bărbaţi au fost reţinuţi, poliţişti verificaţi

Scandal în trafic, în Buzău. Un activist a fost agresat pe stradă: trei bărbaţi au fost reţinuţi

Un buzoian, în vârstă de 41 de ani, a fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic. Potrivit site-ului local Buzoienii.ro, agresatul este activistul Robert Gabriel Niţu care a fost bătut, sâmbătă seara, în judeţul Buzău de faţă cu poliţiştii, după ce a filmat condiţiile în care mai mulţi indivizi vindeau pui şi găini din Săpoca, informează site-ul local Buzoienii.ro.

După cercetări, poliţiştii au decis, duminică, reţinerea, pentru 24 de ore, a trei bărbaţi, cu vârste de 27 şi 44 de ani, acuzaţi de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei trei bărbaţi bănuiţi de agresiune urmează a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Pentru că incidentul s-a produs sub ochii poliţiştilor. Astfel, conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenţie, prin specialiştii Direcţiei Control Intern-I.G.P.R., pentru a se stabili dacă poliţiştii din Buzău au acţionat conform prevederilor legale în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici