Scandalul banilor pentru primari: PNL şi-a tăiat partea leului la Suceava

  • Scandalul banilor primiţi de primării în urma rectificării bugetare continuă.
  • Reprezentanţii PSD Suceava susţin că localităţile pe care le conduc au primit fonduri de 8 ori mai mici decât cele administrate de primari PNL.
  • Este o imensă bătaie de joc la adresa românilor, spun social-democraţii.
3733 afișări
Imaginea articolului Scandalul banilor pentru primari: PNL şi-a tăiat partea leului la Suceava

Scandalul banilor pentru primari: la Suceava, PNL şi-a tăiat partea leului

Reprezentanţii PSD Suceava anunţă că nicio primărie condusă de social-democraţi nu a primit mai mult de 50.000 de lei.

Este vorba despre criterii strict politice şi discreţionare, nu s-a ţinut cont de tipul unităţii administrativ teritoriale, de mărime, de numărul de locuitori, de costurile efective sau de angajamentele în derulare, consideră cei de la PSD.

„Deşi Suceava a primit de la Guvern pentru proiecte locale a doua sumă ca mărime din ţară, grosul banilor s-au dus către primarii PNL aflaţi în funcţie, aceştia primind în medie sume de 8 ori mai mari decât primarii PSD, care s-au ales cu firimiturile de 50.000 de lei pe unitatea administrativă. Ca să nu mai zicem de cei 11 primari din judeţ care nu au primit nimic, aceştia fiind de la USR PLUS, PMP, Alternativa Dreaptă, ProRomânia, PSD şi un independent”, susţin reprezentanţii PSD Suceava.

Proteste ale primarilor PSD au avut loc şi în alte judeţe. La Galaţi, a fost organizat un miting în faţa sediului Prefecturii, la Timiş primarii au refuzat să încaseze banii, iar la Bistriţa-Năsăud aleşii au anunţat că vor redirecţiona către Spitalul Judeţean banii alocaţi de Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bani,
primării,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici