Scandal pe voturile de la Sectorul 1: Năsui spune că a descoperit metoda prin care se fură de la Clotilde Armand: „Sunt în faţa BEC”

  • Scandal la Sectorul 1 unde USR este pe urmele celor care ar încerca fraudarea votului de la alegerile locale
  • USR acuză că un întreg arsenal s-a pus în mişcare pentru a răsturna votul în favoarea lui Daniel Tudorache, actualul primar PSD
  • Deputatul Claudiu Năsui a spus că a descoperit cum au fost furate 164 de voturi
6037 afișări
Imaginea articolului Scandal pe voturile de la Sectorul 1: Năsui spune că a descoperit metoda prin care se fură de la Clotilde Armand: „Sunt în faţa BEC”

Năsui spune că a descoperit metoda prin care se fură voturi de la USR la Sectorul 1: „Sunt acum cu colegii în faţa Biroului electoral Sector 1”

Deputatul USR Claudiu Năsui a afirmat că are dovada cum se fură voturile în Sectorul 1. 

„Am avut curiozitatea să verificăm secţiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului Bucureşti.

Iată cazul secţiei 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secţie: 164. Conform site-ului AEP a obţinut zero voturi. Aţi citit bine. Zero voturi. Şi aşa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi.


Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS.


Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele.

LE: Sunt acum cu colegii de la Sector 1 în faţa Biroului electoral Sector 1. Sunt alte 9 secţii în care nu iese cheia de control.
Acum avem o idee mai clară unde s-a dus diferenţa dintre exit-poll şi rezultatele de azi”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook. 

El prezintă procesul verbal din secţia de votare semnat de reprezentantul USR, care avea drept la o copie, conform legii

Conform rezultatelor parţiale, după numărarea a mai mult de 90% din voturi, Clotilde Armand, candidata Alianţei ANL-USR PLUS, conduce cu 1.600 de voturi în faţa lui Daniel Tudorache, PSD. 

 

Dovada că se fură voturile USR-PLUS. Am avut curiozitatea să verificăm secţiile de votare în care, conform site-ului...

Publicată de Claudiu Nasui pe Luni, 28 septembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici