Scandalul protocoalelor secrete | Procurorul General Augustin Lazăr publică CORESPONDENŢA cu ministrul Justiţiei şi CSM/ Prima reacţie a lui Tudorel Toader - FOTO DOCUMENT

Procurorul General Augustin Lazăr a anunţat că publică corespondenţa cu ministrul Justiţiei şi CSM, spunând că prima adresă a fost făcută în 13 martie 2017, iar următoarea adresă este din 19 martie, când ministrul Justiţiei cere detalii despre protocoale şi desecretizarea.

6165 afișări
Imaginea articolului Scandalul protocoalelor secrete | Procurorul General Augustin Lazăr publică CORESPONDENŢA cu ministrul Justiţiei şi CSM/ Prima reacţie a lui Tudorel Toader - FOTO DOCUMENT

Procurorul General Augustin Lazăr publică corespondenţa cu ministrul Justiţiei şi CSM

Toader, după declaraţiile lui Lazăr: E libertate de exprimare. Fiecare, după limitele de înţelegere

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus, în contextul declaraţiilor procurorului general, Augustin Lazăr, că fiecare se exprimă după „limitele de înţelegere”, subliniind că el nu are nevoie să îşi pregătească documente pentru conferinţa de presă, deoarece ştie ce are de spus.

„Eu zic că nu am nevoie să mă pregătesc, ştiu ce am de spus. Teoretic, şi acum aş putea ţine conferinţa”, a declarat ministrul Justiţiei.

Întrebat cum vede declaraţiile lui Augustin Lazăr care lasă de înţeles că Toader a minţit, ministrul a spus: „Se numeşte libertate de exprimare, iar fiecare se exprimă după cum îi dictează limitele de înţelegere. Ca să nu vorbesc de altele”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat luni, după declaraţiile procurorului general Augustin Lazăr privind informările pe protocoale, că îi va da un răspuns în cursul zilei de marţi.

"In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ ! Voi anunta presa, in timp util !", scrie Tudorel Toader, pe Facebook.

Procurorul General Augustin Lazăr a prezentat luni, pe larg, corespondenţa purtată atât cu CSM, cât şi cu Ministerul Justiţiei în ceea ce priveşte protocoalele pe care Parchetul General le-a încheiat cu SRI, spunând că prima adresă a fost făcută în 13 martie 2017, iar următoarea adresă este din 19 martie.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici