VIDEO | Schimb de replici între protestatarul Ceauşescu şi Udrea: „Sunteţi vinovată pentru distrugerea ţării” / „Nu sunt de acord”

Elena Udrea a avut, la Curtea de Apel Bucureşti, un schimb de replici cu protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceauşescu”, cel din urmă reproşându-i că guvernul din care a făcut parte a „distrus ţara”. „Pensiile trebuiau date înapoi, dar nu am distrus România”, i-a răspuns fostul ministru.

4675 afișări

Elena Udrea a fost prezentă la Curtea de Apel Bucureşti, unde s-a judecat un nou termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. La ieşirea din sala de judecată, fostul ministru a fost oprit de Marian Moroşanu, protestatarul cunoscut sub numele „Ceauşescu”.

Redăm, mai jos, dialogul dintre cei doi:

Ceauşescu: „Sunteti vinovată pentru distrugerea ţării? O spune poporul”.

Udrea: „Nu spune asta. Poporul, dacă îl intrebaţi despre guvernarea Boc, nu spune că a distrus ţara. E opinia dumneavoastră. Eu spun că a fost o guvernare bună, raportat la altele. Nu sunt de acord cu asta”.

Ceauşescu: „Pensiile, salariile pe care le-aţi tăiat, după ce ţara şi-a revenit, de ce nu a dat înapoi (guvernul Boc, n.r.)?”.

Udrea: „Trebuiau date înapoi, vă dau dreptate, asta a fost o greşeală. Dar nu am distrus România. Haideţi cu mine, ne plimbăm puţin”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
udrea,
ceauşescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici