Şedinţele de guvern ar putea fi organizate de două ori pe săptămână

Premierul Victor Ponta le-a transmis, luni seara, miniştrilor că şedinţele de guvern ar putea fi organizate de două ori pe săptămână, astfel încât să fie discutate cât mai multe probleme.

338 afișări
Imaginea articolului Şedinţele de guvern ar putea fi organizate de două ori pe săptămână

Şedinţele de guvern ar putea fi organizate de două ori pe săptămână (Imagine: www.gov.ro)

"S-ar putea ca, de acum încolo, să ne întâlnim de două ori pe săptămână în formula şedinţei de guvern, pentru a discuta cât mai mult dintre probleme", a spus Ponta miniştrilor.

Luni seara, Guvernul s-a reunit în şedinţă în principal pentru a analiza concluziile reuniunii Consiliului European, urmând ca miercuri să fie organizată şedinţa obişnuită de guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici