Şeful Reprezentanţei de Promovare Turistică Viena din ANT, cetăţean de onoare al capitalei Austriei

Şeful Reprezentanţei de Promovare Turistică a României la Viena din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), Simion Giurcă, a primit titlul de cetăţean de onoare al capitalei Austriei, informează ANT.

150 afișări
Imaginea articolului Şeful Reprezentanţei de Promovare Turistică Viena din ANT, cetăţean de onoare al capitalei Austriei

Simion Giurcă (Imagine: Facebook)

Distincţia a fost acordată, vineri, de Michael Haupl, primarul oraşului Viena, şi a fost înmânată reprezentantului ANT de Michael Ludwig, consilier local, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în Austria.

Simion Giurcă este şi preşedintele Asociaţiei Birourilor Naţionale de Turism din care fac parte 38 de state.

"Este o mare onoare pentru mine să primesc această distincţie. Toată activitatea pe care am desfăşurat-o în cei 20 de ani de când reprezint România a avut ca principal scop promovarea ţării noastre ca destinaţie turistică. Prin acţiunile pe care le-am generat, am încercat să sprijin relaţiile bilaterale în domeniul turismului. Cred că România este o ţară extrem de frumoasă, iar diversitatea de produse turistice o face şi extrem de atractivă pentru vizitatorii străini. Bineînţeles că şi în perioada următoare voi continua seria acţiunilor de promovare, astfel încât numărul turiştilor austrieci ce vizitează România să fie din ce în ce mai mare", a declarat Giurcă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ANT.

La ceremonia de la Viena a participat şi Mirela Matichescu, vicepreşedintele ANT. "Consider că o astfel de distincţie este o onoare pentru domnul Giurcă şi, implicit, pentru ANT. Mă bucur că instituţia pe care o reprezint are astfel de oameni valoroşi, pentru care promovarea României reprezintă o prioritate, şi nu doar o datorie. Vreau să subliniez rolul extrem de important pe care îl deţin reprezentanţii României în birourile din străinătate, deoarece activitatea lor de acolo este şi cartea noastră de vizită, a întregii ţări", a spus Matichescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici