Şeful Teamnet, firma care a livrat STS softul de localizare a apelurilor la 112, în decembrie 2013: Noi am realizat partea software care reuşeşte să localizeze fiecare apel în 5 secunde

Teamnet, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, cu afaceri de 53 de milioane de euro în 2012, este compania care a furnizat Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) - operatorul serviciului 112 - soluţia software care permite localizarea pe hartă a apelurilor de urgenţă, a declarat anul trecut în cadrul emisiunii ZF Live Bogdan Padiu, director general şi acţionar majoritar al grupului.

850 afișări
Imaginea articolului Şeful Teamnet, firma care a livrat STS softul de localizare a apelurilor la 112, în decembrie 2013: Noi am realizat partea software care reuşeşte să localizeze fiecare apel în 5 secunde

Şeful Teamnet, firma care a livrat STS softul de localizare a apelurilor la 112, în decembrie 2013: Noi am realizat partea software care reuşeşte să localizeze fiecare apel în 5 secunde

În cadrul emisiunii, Padiu a spus că acesta este unul dintre cele mai importante proiecte realizate de companie în România, şi că softul livrat de STS ar permite localizarea în cinci secunde a oricărui apel.

“Am mai făcut şi proiectul de management al centrului unic de tratare al urgenţelor 112, sistem care procesează în fiecare lună peste 1,4 milioane de apeluri. Noi am realizat partea software şi de localizare GIS pe hartă, parte care reuşeşte ca în 5 secunde să localizeze fiecare apel”, a declarat Padiu.

La acea dată, Padiu afirma că rapiditatea localizării apelurilor pe hartă este unul din beneficiile majore ale softului livrat de companie către STS.

“Localizarea apelurilor în cinci secunde este unul din principalele beneficii (ale sistemului) pentru că în acest domeniu al situaţiilor de urgenţă diferenţa între viaţă şi moarte se măsoară în secunde uneori”, afirma Padiu.

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici