Senatul a constatat încetarea mandatului lui Antonie Solomon

Senatul a constatat, luni, încetarea mandatului senatorului PPDD Antonie Solomon, începând din data 20 septembrie.

114 afișări
Imaginea articolului Senatul a constatat încetarea mandatului lui Antonie Solomon

Senatul a constatat încetarea mandatului lui Antonie Solomon (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Hotărârea de încetare a mandatului adoptată de senatori a întrunit 101 voturi "pentru", două voturi "împotrivă" şi trei abţineri.

Senatorii au luat act, astfel, de sentinţa penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) din 20 septembrie privind condamnarea definitivă a lui Solomon la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi fals intelectual.

Anterior, senatorii amânaseră să ia o decizie după ce au constatat că senatorul PC Cristiana Anghel fusese aleasă în Colegiul 1 din Circumscripţia Dolj, pe care şi Antonie Solomon îl reprezenta în urma redistribuirii voturilor obţinute la nivel naţional la alegerile parlamentare din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici