Senatul aprobă ordonanţa de urgenţă care prevede majorarea în două etape a salariilor bugetarilor

Senatul a adoptat, luni, fără amendamente, ordonanţa de urgenţă care prevede majorarea în două etape a salariilor bugetarilor.

362 afișări
Imaginea articolului Senatul aprobă ordonanţa de urgenţă care prevede majorarea în două etape a salariilor bugetarilor

Senatul aprobă ordonanţa de urgenţă care prevede majorarea în două etape a salariilor bugetarilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit proiectului de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului 19/2012 privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale, majorarea salariilor bugetarilor se va face în două etape: cu 8 la sută începând cu 1 iunie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna mai 2012 şi cu 7,4 la sută începând cu data de 1 decembrie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2012.

Proiectul, care a întrunit 84 de voturi "pentru" şi două abţineri, a fost dezbătut de Senat în calitate de primă Cameră sesizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici