Ziua reconstituirii crimelor: Momentele emoţionante continuă la poarta lui Dincă. „Toţi suntem de vină”/ „Cerem anchetă în justiţie, cerem anchetă în STS”

Momentele emoţionante continuă la poarta casei lui Gheorghe Dincă, acuzat de omorul a două fete. La poartă, oamenii au făcut un adevărat altar în memoria victimelor, iar un bărbat care a adus o coroană de flori a spus că suntem cu toţii vinovaţi de cele întâmplate.

1016 afișări
Imaginea articolului Ziua reconstituirii crimelor: Momentele emoţionante continuă la poarta lui Dincă. „Toţi suntem de vină”/ „Cerem anchetă în justiţie, cerem anchetă în STS”

Oamenii continuă să meargă la locuinţa lui Gheorghe Dincă şi să aprindă lumânări şi candele.

Un bărbat a adus o coroane de flori şi a spus că are lacrimi în ochi pentru că „stăm ca nişte nemernici toţi”.

Preşedintele aseară spunea că PSD e de vină. Nu, şi el e de vină, toţi suntem de vină, pentru că ne mor copiii şi ei sunt pasivi, toţi sunt pasivi, dezinteresaţi, toţi politicienii. De ce se ceartă cu golanii ăia? Nu, să îşi dea interesul pentru copiii noştri, să ancheteze justiţie, să ancheteze tot, STS”, a spus acesta.

Alţii au afişe cu mesajul „Alexandra este şi copilul meu, cerem anchetă în justiţie, cerem anchetă în STS”.

Luni, la Caracal este aşteptată reconstituirea celor două crime pe care le-a recunoscut Gheorghe Dincă.

Taguri:
caracal,
caz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici