Şină de tren fisurată din cauza temperaturilor! UPDATE: Trafic feroviar afectat în Braşov, trenurile circula pilotate

Traficul feroviar este afectat între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, după ce o şină s-a fisurat din cauza frigului. Trenurile de călători care circulau Sibiu – Bucureşti, respectiv Budapesta – Bucureşti au fost oprite în staţii.

1446 afișări
Imaginea articolului Şină de tren fisurată din cauza temperaturilor! UPDATE: Trafic feroviar afectat în Braşov, trenurile circula pilotate

Şine de tren fisurate din cauza temperaturilor! Trafic feroviar întrerupt în Braşov. Două trenuri sunt oprite

UPDATE Purtătorul de cuvânt CFR, Oana Brânzan, declară însă că nu sunt trenuri oprite în staţii.

”În astfel de situaţii, trenurile circula pilotate, ceea ce înseamnă cu viteză redusă şi sub supravegherea personalului de Linii. După ce trenurile parcurg această porţiune, angajaţii feroviari intervin pentru consolidarea liniei. Nu avem linii închise la această oră şi nici trenuri oprite”, arată Oana Brânzan.

Centrul Infotrafic anunţa că circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 200 între Ghimbav şi Bartolomeu, judeţul Braşov, din cauza unei şine fisurate în urma temperaturilor scăzute.

Potrivit Centrului Infotrafic, două trenuri de călători care circulau pe relaţia Sibiu – Bucureşti, respectiv Budapesta – Bucureşti, sunt oprite în staţii până la remedierea deficienţei.

Se estimează reluarea traficului feroviar în aproximativ 2 ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici