În plină criză mondială de coronavirus, site-ul Ministerului Sănătăţii ne dă sfaturi despre combaterea ambroziei | FOTO

  • Pe site-ul oficial al Ministerului Sănătăţii din Marea Britanie se găsesc din prima informaţiile atât de necesare în această perioadă.
  • La fel au procedat şi oficialii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pe site-ul oficial al instituţiei.
957 afișări
Imaginea articolului În plină criză mondială de coronavirus, site-ul Ministerului Sănătăţii ne dă sfaturi despre combaterea ambroziei | FOTO

În plină criză mondială de coronaviorus, site-ul Ministerului Sănătăţii ne dă sfaturi despre combaterea ambroziei | FOTO

Site-ul Ministerului Sănătăţii avea luni, până la ora 13.00, doar informaţii despre consumul excesiv de antibiotice, combaterea ambroziei sau drepturile pacientului. Secţiunea dedicată coronavirusului a apărut la ora 14.00. Instituţiile din alte ţări au secţiuni pentru coronavirus de săptămâni.

La ora 13.00, pe site-ul oficial al Ministerului Sănătăţii erau doar informaţii cu privire la consumul excesiv de antibiotice, combaterea ambroziei sau drepturile pacientului, însă nimic despre coronavirus.

Primele menţiuni apăreau abia la secţiunea comunicate de presă, fără să existe o secţiune specială cu informaţii şi sfaturi legate de epidemia de coronavirus.

Autorităţile din Ministerul Sănătăţii au dedicat abia la ora 14.00 o secţiunea sfaturilor legate de coronavirus, când alte instituţii de profil din alte ţări au făcut acest lucru de câteva săptămâni.

Pe site-ul oficial al Ministerului Sănătăţii din Marea Britanie se găsesc din prima informaţiile atât de necesare în această perioadă. La fel au procedat şi oficialii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, pe site-ul oficial al instituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici