Situaţie scandaloasă: Bărbatul acuzat că a luat cu forţa o fată de pe stradă şi a violat-o, lăsat să meargă zilnic la serviciu

Un bărbat din Vaslui acuzat că a luat cu forţa o fată de 17 ani de pe stradă şi a violat-o, aflat în arest la domiciliu, este lăsat, prin decizia instanţei, să meargă la serviciu 9 ore pe zi.

2804 afișări
Imaginea articolului Situaţie scandaloasă: Bărbatul acuzat că a luat cu forţa o fată de pe stradă şi a violat-o, lăsat să meargă zilnic la serviciu

Situaţie scandaloasă: Bărbatul acuzat că a luat cu forţa o adolescentă de pe stradă şi a violat-o, lăsat să meargă nouă ore pe zi la serviciu

Florin Vidineac, un bărbat de 30 de ani din Vaslui, este acuzat că, în iulie 2017, a violat şi a tâlhărit o tânără de 17 ani chiar în centrul Vasluiului.

El este acuzat că a luat cu forţa fata de pe stradă, a violat-o şi i-a furat telefonul.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru viol şi tâlhărie calificată, iar dosarul său este pe rolul Judecătoriei Vaslui. După şase luni, măsura arestului preventiv a fost înlocuită cu cea a arestului la domiciliu, în urma solicitării lui Vidineac.

Între timp, acesta s-a angajat la o societate piscicolă din judeţul Vaslui şi a cerut instanţei să i se permită să meargă la serviciu.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui nu i-au permis, astfel că a contestat decizia, iar judecătorii de la Tribunal i-au dat voie ca pe parcursul lunii iunie să se prezinte la locul de muncă câte 9 ore pe zi.

„Admite cererea inculpatului V. S.-A.-F., aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu (...) Încuviinţează părăsirea de către inculpat a domiciliului în care locuieşte din Vaslui, (...) în vederea prezentării la locul de muncă (...), în perioada 1.06.2019- 30.06.2019.", se arată în decizia magistraţilor Tribunalului Vaslui.

În încheierea de şedinţă sunt menţionate şi intervalele orare în care acesta poate părăsi domiciliul, adică între 7.30 şi 16.30.

Următorul termen în dosarul în care este acuzat de viol este stabilit pe data de 16 iulie la Judecătoria Vaslui.

Taguri:
vioaltor,
libertate,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici