Sondaj Sociopol: 45% dintre români cred că Liviu Dragnea a fost condamnat într-un proces politic

Un sondaj Sociopol arată că 45% dintre românii chestionaţi sunt de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat într-un proces politic, fiind executat de către sistemul statului paralel.

2951 afișări
Imaginea articolului Sondaj Sociopol: 45% dintre români cred că Liviu Dragnea a fost condamnat într-un proces politic

Sondaj Sociopol: 45% dintre români cred că Liviu Dragnea a fost condamnat într-un proces politic

Două treimi din români (63%) au auzit de condamnarea lui Liviu Dragnea în primă instanţă într-un proces penal, arată sondajul, iar 41% sunt interesaţi de acest subiect

45% consideră că această condamnare a făcut parte dintr-un proces politic, Liviu Dragnea fiind executat de către sistemul statului paralel. Totodată, 35% consideră că acuzaţiile la adresa lui Dragnea sunt adevărate, condamnarea nefiind influenţată politic, în timp ce 20 de procente au spus că nu ştiu sau nu răspund.

Sondajul a fost realizat de Sociopol, institutul coordonat de sociologul Mirel Palada, pe un eşantion de 917 persoane, în perioada 22-26 iunie 2018. Marja de eroare este de +/-3%.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman,.

Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu, iar decizia nu este definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici