Staţie de Metrou închisă parţial. Metrorex anunţă lucrări, joi şi vineri

  • Metrorex anunţă lucrări la accesurile staţiei de metrou Piaţa Muncii, joi şi vineri.
  • Traficul pietonal va fi închis la accesul A către Piaţa Iancului şi accesul B către Dristor.
20044 afișări
Imaginea articolului Staţie de Metrou închisă parţial. Metrorex anunţă lucrări, joi şi vineri

Staţie de Metrou închisă parţial

Metrorex informează că, în perioada 15.04. – 16.04.2021, la accesurile staţiei de metrou Piaţa Muncii (A şi B) se vor desfăşura lucrări de înlocuire a geamurilor duplex securit plane şi curbe din vecinătatea pasajului rutier Piaţa Muncii.

Traficul pietonal va fi închis la accesul A (către Piaţa Iancului) şi accesul B (către Dristor) astfel:

  • În data de 15.04.2021, între orele 08:00 – 18:00 – accesul B dreapta. Accesul călătorilor se va face prin accesul B stânga;
  • În data de 15.04.2021, între orele 18:00 – 20:00 – accesul B stânga. Accesul călătorilor se va face prin accesul B dreapta;
  • În data de 16.04.2021, între orele 08:00 – 16:00 – accesul A dreapta. Accesul călătorilor se va face prin accesul A stânga.

„Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi supravegheată de către personalul specializat Metrorex şi securizată cu bandă de semnalizare”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici