STB lucrează la un upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare. Ce dificultăţi ar putea întâmpina călătorii

Societatea de transport Bucureşti anunţă ca va extinde lucrările de upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare, iar călătorii afectaţi vor fi îndrumaţi de către controlori, potrivit unui comunicat remis miercuri, MEDIAFAX.

238 afișări
Imaginea articolului STB lucrează la un upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare. Ce dificultăţi ar putea întâmpina călătorii

STB SA lucrează la un upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare, pot apărea dificultăţi

Lucrările de upgrade la Sistemul Automat de Taxare al STB SA vor fi extinse şi în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri poate întâmpina temporar dificultăţi.

STB SA anunţă că echipele de control vor să aplice o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi. Procesul de upgrade va continua până la data de 27 octombrie. În cazul în care lucrările vor fi finalizate înainte de termen, STB SA va anunţa acest lucru.

Taguri:
stb,
transport,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici