STS cedează ANAF o parte din parcare, pentru construcţia unui centru de date şi a unor birouri

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) va ceda Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) o parte din parcarea aferentă sediului din Bucureşti, teren pe care ANAF vrea să îşi construiască un centru de date şi birouri, STS primind drept de parcare gratuită pe 300 de locuri.

265 afișări
Imaginea articolului STS cedează ANAF o parte din parcare, pentru construcţia unui centru de date şi a unor birouri

STS cedează ANAF o parte din parcare, pentru construcţia unui centru de date şi a unor birouri (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Sediul STS este amplasat pe Splaiul Independenţei, iar terenul pe care ANAF urmează să îl preia este în suprafaţă de 10.219 metri pătraţi.

Procedura a fost avizată de Guvern prin hotărâre.

În actul normativ se arată că transmiterea terenului se face cu păstrarea destinaţiei de parcare pentru o parte a acestuia, urmând ca ANAF să asigure STS dreptul de utilizare, cu titlu gratuit, a unui număr de 300 locuri de parcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici