Studiu: Viaţa sexuală a oamenilor a fost afectată de carantină

  • Timpul liber din pandemie nu a fost benefic pentru viaţa sexuală, aşa cum s-ar fi crezut
  • 43% dintre participanţii la un studiu american consideră că pandemia a fost o barieră între ei şi partener
  • Magazinele de tip sex shop au înregistrat vânzări mult mai mari
1297 afișări
Imaginea articolului Studiu: Viaţa sexuală a oamenilor a fost afectată de carantină

Studiu: Viaţa sexuală a oamenilor a fost afectată de carantină

Deşi izolarea ar fi fost un prilej bun de petrecere a timpului în cuplu, oamenii nu au perceput-o în acest fel. Conform unui studiu derulat în perioada martie-aprilie, 43% dintre cei care au participat au declarat că viaţa lor sexuală a fost afectată. Doar 13.6% au observat o îmbunătăţire.

Câştigători au fost însă proprietarii magazinelor de tip sex shop. Clienţii şi-au dorit să experimenteze lucruri noi în această perioadă. Astfel, vânzările record au dus la creşterea profiturilor acestor magazine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici