Supăraţi că nu mai pot fura bidoane de plastic, hoţii din Brăila incendiază pubelele noi de gunoi

Mai multe module de colectare selectivă a deşeurilor din municipiul Brăila au fost incendiate, iar autorităţile vorbesc despre pagube de zeci de mii de lei. Prima variantă este că hoţii dau foc pubelelor pentru că, din cauza spaţiului îngust, nu mai pot fura bidoane de plastic din interior.

900 afișări
Imaginea articolului Supăraţi că nu mai pot fura bidoane de plastic, hoţii din Brăila incendiază pubelele noi de gunoi

Supăraţi că nu mai pot fura bidoane de plastic, hoţii din Brăila incendiază pubelele noi de gunoi

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost reţinut vineri pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost internat la un spital de psihiatrie pentru efectuarea unei expertize. În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunea de distrugere. În total sunt opt cazuri. Există un cerc de suspecţi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Din cauza incendiatorilor necunoscuţi, Primăria Brăila are o pierdere de aproximativ 50.000 de lei, dar reprezentanţii municipalităţii spun că pubelele distruse vor fi înlocuite.

TITLURILE ZILEI

„Un modul costă aproximativ 10.000 de lei, cu montajul inclus. Avem cinci module distruse în totalitate, dar au fost şi încercări nereuşite. Paguba Primăriei Brăila este de 50.000 de lei. Vom înlocui modulele distruse, suntem în procedura de organizare a licitaţiei, vrem să achiziţionăm încă 200 de module astfel încât până anul viitor aproximativ 80% din oraş să aibă astfel de module de colectare selectivă a deşeurilor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Noile module de gunoi din oraşul Brăila au circa şase metri lungime şi aproape doi metri înălţime şi sunt formate din şase unităţi pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

 
Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici