Tabăra de BAC 2012: Gândul te meditează GRATUIT. Elevii interesaţi se pot înscrie la preselecţii

gandul.info continuă şi în 2012 un proiect ambiţios, aflat în cel de-al doilea an de desfăşurare: Tabăra de BAC. Iniţiat în cadrul campaniei "România, gândeşte-te", proiectul presupune organizarea pentru liceenii aflaţi în clasa a XII-a, la liceele din Bucureşti, a unui program intens de pregătire, GRATUIT, la disciplinele română şi matematică.

338 afișări
Imaginea articolului Tabăra de BAC 2012: Gândul te meditează GRATUIT. Elevii interesaţi se pot înscrie la preselecţii

Tabăra de BAC 2012: Gândul te meditează GRATUIT. Elevii interesaţi se pot înscrie la preselecţii (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

După succesul înregistrat anul trecut, când 5 elevi meditaţi în cadrul programului iniţiat de gandul.info au promovat examenul de bacalaureat sesiunea Toamnă 2011, publicaţia online continuă şi-n acest an campania concentrându-se asupra elevilor care susţin în premieră examenul de Bacalaureat, în sesiunea Iunie 2012.

Practic, gândul organizează pentru aceştia şedinţe de pregătire, care se vor desfăşura de două ori pe săptămână, pentru fiecare disciplină. Şedinţele atât la română, cât şi la matematică vor fi susţinute la sediul redacţiei Gândul, într-o sală special amenajată, de două cadre didactice de la licee de prestigiu din Bucureşti.

Pe 7 mai vor avea loc preselecţiile la disciplina Limba şi Literatura Română, iar pe 8 mai - preselecţiile la Matematică. În cadrul acestora se vor alege elevii care vor intra în cele două echipe de pregătire.

Elevii selectaţi pentru Tabăra de BAC vor fi meditaţi gratuit, începând cu 21 mai, la una dintre materiile principale de bacalaureat - română sau matematică, timp de 6 săptămâni. La final, primii doi elevi care obţin cele mai mari note la română, respectiv matematică, vor câştiga o bursă de câte 1.000 de euro.

Citeşte mai multe despre tabăra de BAC pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici