Scene de coşmar pentru doi îndrăgostiţi: Tânăr, jefuit şi SECHESTRAT de un grup condus de fostul prieten al iubitei sale

Şase persoane, între care două femei, au fost arestate, după ce ar fi jefuit şi sechestrat un tânăr de 25 de ani, din Dolj, în timp ce îşi vizita prietena, din Hunedoara, cu care unul dintre agresori ar fi avut o relaţie. Şi fata ar fi fost dusă cu forţa într-o locuinţă din Alba.

3237 afișări
Imaginea articolului Scene de coşmar pentru doi îndrăgostiţi: Tânăr, jefuit şi SECHESTRAT de un grup condus de fostul prieten al iubitei sale

Tânăr jefuit şi sechestrat de un grup condus de fostul prieten al iubitei sale

Calvarul pentru cei doi îndrăgostiţi ar fi început în noaptea de vineri spre sâmbătă, în casa tinerei de 20 de ani, din comuna Hărău, judeţul Hunedoara, spun poliţiştii.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj, cu privire la faptul că, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla în locuinţa prietenei sale, în vârstă de 20 ani, din comuna Hărău, asupra sa au fost exercitate acte de violenţă, de către un grup de tineri, care a pătruns în locuinţă. Reclamantul le-a declarat poliţiştilor că după ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro şi privat de libertate până în dimineaţa zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 06.00. După comiterea faptelor, unul dintre agresori, identificat de poliţişti ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Şoimuş, fostul prieten al tinerei în locuinţa căreia a avut loc agresiunea, împreună cu cei şase însoţitori, au părăsit imobilul, constrângând-o şi pe tânără să îi însoţească", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Tânărul de 25 de ani le-a mai povestit poliţiştilor că agresorii, cinci bărbati şi două tinere, au plecat cu prietena sa cu o maşină.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat şi distrugere", a mai spus Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, în urma cercetărilor, tânărul de 22 de ani, din comuna Şoimuş şi cinci dintre cei care au participat la aceste fapte, respectiv trei bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii hunedoreni în municipiul Aiud, la locuinţa unuia dintre cei cinci.

Totodată, poliţiştii au eliberat-o şi pe tânăra de 20 de ani, din comuna Hărău, pe care cei în cauză au constrâns-o să îi însoţească pe raza judeţului Alba.

Cei şase tineri au fost arestaţi preventiv, duminică, pentru 30 de zile, iar poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea unui alt tânăr, care ar fi participat la comiterea faptelor, dar a reuşit să fugă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici