Ţara arde, PNL e în campanie. Scheletele din dulap, scoase acum la tranşat: cum s-au împărţit ministerele

  • Florin Cîţu şi Ludovic Orban sunt în campanie internă pentru şefia PNL.
  • Ludovic Orban a vizitat filialele din Buzău şi Botoşani.
  • Florin Cîţu a mers la Sălaj, însoţit de Lucian Bode şi Emil Boc.
  • Sâmbătă, premierul a fost în filiala lui Iohannis, la Sibiu.
  • E scandal în PNL pe tema împărţirii ministerelor, la formarea coaliţiei.
  • Turcan îl acuză pe Orban că a cedat 3 ministere pentru funcţia sa de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
2102 afișări
Imaginea articolului Ţara arde, PNL e în campanie. Scheletele din dulap, scoase acum la tranşat: cum s-au împărţit ministerele

FOTO: Facebook PNL

 

Cîţu şi Orban au luat în serios competiţia pentru fotoliul de preşedinte. Unul vrea să se aşeze pe el, celălalt vrea să-l păstreze.

Dacă Ludovic Orban bate la pas Moldova, Florin Cîţu a atacat filiala preşedintelui Iohannis, Sibiul. Şi cum îi stă politicului mai bine, decât să-şi dea în petic?! Ţine-te bine, începe spectacolul: acuzaţii, trădări şi insulte.

Domnul Cîţu vă mai ascultă?, l-a întrebat un reporter pe Orban.

„Normal. Suntem colegi de partid. Domnul Ciţu este premierul susţinut de Partidul Naţional Liberal. Comunicăm şi cooperăm.”, a spus ieri preşedinte PNL, Ludovic Orban.

Ascultaţi de d-l Orban?, a fost întrebarea adresată lui Cîţu.

„Noi ascultăm de programul de guvernare, de programul coaliţiei. Sunt mai multe lucruri de care ascultăm”, a răspuns la rândul său premierul liberal Florin Cîţu

În vremuri de război, se scoate artileria grea. În cazul de faţă, sheletele din dulap. Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, şi-a adus aminte de felul în care şi-au împărţit scaunele în coaliţie. Şi a luat decizia să fie nemulţumite de marea împărţire de acum 7 luni. Orban declarase că vinovaţi pentru împărţirea ministerelor sunt susţinătorii lui Cîţu.

„La împărţirea ministerelor au participat doar preşedinţii partidelor. Nici măcar premierul desemnat nu a participat. Eu nu cred că a făcut această declaraţie, (n.r. Orban) pentru că ar însemna că ar fi minţit. ”, a atacat subiectul Florin Cîţu.

L-a acompaniat Raluca Turcan, vicepreşedinte PNL.

„Realitatea este că trei ministere importante: ministerul fondurilor europene, ministerul transporturilor şi ministerul dezvoltării regionale au fost negociate direct de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. ”, a spus aceasta.

Ludovic Orban le aminteşte acum adversarilor din partid, ca pe el l-au mandatat să discute.

„Eu am avut un mandat de negociere. Ăsta-i adevărul. Dumneavoastră aţi fost acolo, aţi văzut că nu am mai fost prezenţi (n.r. la Vila Lac) nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignore un adevăr evident, pe care-l cunoaşte toată lumea...”, a afirmat Orban.

Evenimentele din PNL contează din perspectiva viitorului tău, iar câştigătorul va impune linia guvernării. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici