Tăriceanu, „no comment” despre vânătorile fastuoase ale liderilor PSD cu şefii Tel Drum

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Braşov, după ce Rise Project a publicat imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, că nu ar partipa la astfel de evenimente, pentru că nu este „vânător”.

2531 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, „no comment” despre vânătorile fastuoase ale liderilor PSD cu şefii Tel Drum

Tăriceaanu, „no comment” despre vânătorile fastuoase ale liderilor PSD cu şefii Tel Drum

Chestionat de jurnalişti dacă ar participa la partide de vânătoare, aşa cum apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD în imaginile făcute publice de către cei de la Rise Project, Călin Popescu Tăriceanu a negat.

„Nu, eu nu sunt vânător”, a punctat preşedintele ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu nu a dorit să comenteze mai mult pe marginea partidelor de vânătoare ale şefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD.

„Eu nu sunt aici venit ca să stau să comentez ce face nu ştiu cine, vântoarea PSD-ului. Vorbiţi cu cei de la PSD şi vă dau lămuiri. Ce vrei să spun eu despre vânătoarea care a apărut?” a precizat Tăriceanu.

Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general ALDE Daniel Chiţoiu, preşedintele OFLDE Graţiela Gavrilescu, europarlamentarul ALDE Renate Weber, au participat, sâmbătă, la Braşov, la evenimentul „Cariera politică a femeilor ALDE”.

Evenimentul a fost realizat de europarlamentarul Renate Weber, cu sprijinul Grupului ALDE din Parlamentul European.

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu, Dan Nica, Dumitru Buzatu, Marian Oprişan.

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, director general Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici