Tăriceanu, atac la Augustin Lazăr: Nu are pregătirea necesară juridică, face confuzii juridice grave

Procurorul general Augustin Lazăr nu are pregătirea necesară juridică, pentru că face ”confuzii grave juridice”, declară preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

1606 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, atac la Augustin Lazăr: Nu are pregătirea necesară juridică, face confuzii juridice grave

Tăriceanu, atac la Augustin Lazăr: Nu are pregătirea necesară juridică, face confuzii juridice grave

Întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă la Mamaia, pe cine vede la conducerea DNA, Tăriceanu a răspuns: ”Aţi auzit că are Parlamentul vreo atribuţie în acest sens? Nu cunosc pe niciunul dintre cei care sunt candidaţi şi chiar dacă mi-aş dori pe cineva, dacă aş cunoaşte pe cineva, nu aş avea nicio cădere să spun. Nu cunosc pe niciunul, nu mă interesează de unde vin, singurul criteriu care trebuie avut în vedere – un criteriu profesional, pentru că dacă mă uit la domnul procuror general Lazăr îmi dau seama că el nu are pregătirea necesară juridică, pentru că face confuzii grave juridice, semnalate de ministrul Justiţiei”.

În opinia lui Tăriceanu, în funcţia de procuror şef al DNA este nevoie de o persoană care să aibă cunoştinţe juridice solide şi să aibă un profil moral care să-l recomande pentru un astfel de post.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici