Tăriceanu, audiat în Comisia Juridică a Senatului, înainte de votul privind ridicarea imunităţii

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi audiat marţi, 27 noiembrie, în Comisia Juridică în urma solicitării DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale pe numele său, a anunţat preşedintele comisiei, Robert Cazanciuc.

519 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, audiat în Comisia Juridică a Senatului, înainte de votul privind ridicarea imunităţii

Tăriceanu, audiat în Comisia Juridică a Senatului, înainte de votul privind ridicarea imunităţii

“Ca urmare a solicitării Biroului Permanent am realizat o evaluare preliminară. Vom propune Biroului Permanent audierea domnului Tăriceanu marţea viitoare, adică la proxima şedinţă a Comisiei”, a declarat preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc.

Până marţi Călin Popescu Tariceanu poate continua studierea dosarului.

DNA a solicitat Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tărixceanu. Procurorii au anunţat că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici