Te-ai angaja în India, China sau Taiwan? Află aici unde ai oportunităţi de angajare în străinătate

Dacă nu ai job sau simţi că nu eşti plătit aşa cum ai vrea în România, o alternativă o reprezintă străinătatea. Spre deosebire de piaţa muncii de la noi, angajatorii din alte ţări susţin că sunt pregătiţi să reia încadrările de la începutul anului viitor. Vestea bună este că, în 32 din cele 39 de ţări analizate, managerii au în vedere creşteri al numărului de angajaţi, arată ultimul studiu Manpower, privind perspectivele angajării.

71 afișări
Imaginea articolului Te-ai angaja în India, China sau Taiwan? Află aici unde ai oportunităţi de angajare în străinătate

Te-ai angaja în India, China sau Taiwan? Află aici unde ai oportunităţi de angajare în străinătate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vestea mai puţin bună este că cele mai multe oportunităţi de angajare vor fi disponibile în ţări îndepărtate ca India, China, Taiwan sau Brazilia, în timp ce în Europa planurile de recrutare vor fi limitate şi în primele trei luni din 2011.

Potrivit studiului Manpower, în primele trei luni ale anului, angajatorii din India, China, Taiwan, Brazilia, Turcia şi Singapore raportează cele mai puternice planuri de angajare.

Află unde ai oportunităţi de angajare în străinătate pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici