Topul celor mai amuzante momente din timpul protestelor - VIDEO

Dincolo de dramatismul situaţiei, generate de protestele din ţară, demonstrăm din nou că românii ştiu să facă haz de necaz. Mai multe momente, care iniţial au părut dramatice - revăzute acum, stârnesc cel puţin zâmbete, dacă nu, hohote de râs.

2259 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai amuzante momente din timpul protestelor - VIDEO

Topul celor mai amuzante momente din timpul protestelor (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

Urmăriţi sumarul celor cinci zile de proteste:

Strigătul de luptă lansat de comandantul de brigadă într-un moment în care protestele din Capitală luaseră amploare ar fi trebuit să-i mobilizeze pe luptători. Cei din urmă au acţionat. Dar spectatorii nu s-au putut abţine să nu zâmbească.

Un altul vrea să dea cu gaze lacrimogene în grupul de huligani de la Universitate, dar îşi pierde echilibrul.

Citeşte mai multe despre cele mai amuzante momente din timpul protestelor pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici