Video Tot mai mulţi români s-au apucat de gătit de când petrec mai mult timp acasă

  • Izolarea naşte pasiuni nebănuite pentru tinere care, în mod normal, nu erau atrase de gătit
  • De când cluburile sunt închise, multe tinere au început să experimenteze diverse reţete
  • Idee de meniu altfel: cartofi rupţi în untură de gâscă şi vită maturată la grătar
399 afișări
Serile de vineri şi sâmbătă au devenit greu de suportat pentru tinerii care obişnuiau să facă turul cluburilor de fiţe. De când cu distanţarea socială, toţi petrecem mai mult timp pe acasă, iar unii chiar experimentăm locuri care ne erau relativ necunoscute, cum ar fi bucătăria.
 
Andreea nu era chiar străină de gătit, dar de când stă mai mult pe acasă s-a gândit că are nevoie de câteva sfaturi de la un specialist. Doar aşa, ca să mai varieze meniul... Aşa că a mers la Crama Galicea Mare, de unde a furat câteva secrete.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici